Valikko Sulje

Greon Oy on suomalainen valaisinvalmistaja

Greon Oy on perustettu tammikuussa 2020, mistä lähtien olen auttanut yritystä valaisinliiketoiminnan, tuotteiston ja viestinnän, etenkin tuoteviestinnän, kanssa.

Yrityksen tuotetarjonta koostuu omista Greon -valaisimista ja maahantuoduista turkkilaisen LAMP83:n ja espanjalaisen NTE:n valaisimista. Tuotevalikoima on suunnattu liike- ja teollisuusrakennusten, piha-alueiden sekä katujen ja erilaisten alueiden valaistustarpeisiin. Yrityksen asiakkaita ovat valaistuksen ammattilaiset. Suurimmat sähkötukkuliikkeet toimivat jakelijoina.

Alla on esimerkkejä ulkovalaistukseen:

Greon Oy:n maahantuoma NTE:n GEF ja GEF-Y katu- ja aluevalaisimet
GEF-Y -aluevalaisin
Greon Oy:n maahantuoma NTE:n Pulsar -katuvalaisin
Pulsar -katuvalaisin
Greon Oy:n maahantuoma NTE:n PM-PRO valonheitin
PM-PRO -valonheitin
Greon Oy:n maahantuoma NTE:n PM-PETROL -mittarikenttävalaisin
PM-PETROL -katosvalaisin

Greonin omissa tuotteissa, sekä maahantuotavissa tuotteissa, on huomioitu Hyvä valaisin -mindmapin näkökulmia suhteessa asiakastarpeeseen ja markkinaan niin, että tuotteet täyttävät tarvittavat vaatimukset. Huomioin arvoista on se, että kaikissa tuotteissa käytetään tunnettujen eurooppalaisten teknologiavalmistajien komponentteja ja moduuleja. Moduulit ovat Zhaga-yhteensopivia, ja ovat siten tukemassa tuotteiden pitkää elinikää.

Alla on esimerkkejä sisävalaistukseen:

Greon Oy:n maahantuoma LAMP83:n Pride -kohdevalaisin Global kosketinkiskossa
Pride valaisin Global -kiskossa
Greon Oy:n maahantuoma LAMP83:n Pride -kohdevalaisin kattoon asennettuna.
Pride -katossa uppoasennettuna
Suomalaisen valaisinvalmistajan Greon Oy:n Tekno -teollisuusvalaisin teollisuuteen ja myymälöihin.
Tekno -teollisuus ja liiketiloihin
Suomalaisen valaisinvalmistajan Greon Oy:n Ovean -julkitilojen moduulikattojen valaisintuoteperhe.
Ovean -moduulikattojen valaisin

Ensimmäiset tuotetoimitukset ovat tapahtuneet jo keväällä 2020. Toimitusten tuotevalikoima on monipuolistunut vuoden kuluessa ja määrät ovat koko ajan kasvussa. Yritys ylitti vuoden 2020 liikevaihtotavoitteensa.

Vakiotuotteiden lisäksi Greon tekee myös asiakaskohtaisia tuotteita. Myös ensimmäisten asiakaskohtaisten tuotteiden toimitukset ovat alkaneet asiakkaalle.

Projekti on ollut mielenkiintoinen; olen voinut hyödyntää tietojani ja kokemustani, mutta samalla olen päässyt oppimaan uusia asioita. Suurimman osan ajastani olen käyttänyt teknologiavalintoihin, kuten liitäntälaitteet, ledit, led-moduulit ja optiset komponentit, ja niiden valmistajien valintoihin sekä valaisimien lämmönhallintaan ja luotettavuuteen. Yhteistyö Greonin kanssa on ollut sujuvaa, ja se jatkuu myös eteenpäin uusilla vaiheilla.

Vuosi 2020 on ollut myös koronavuosi, ja tämän takia tekeminen on ollut lähes täysin etätekemistä. Odotan kovasti koronarokotusten toteutumista ja mahdollisuutta palata ”ihmisten ilmoille”.

Posted in Ajankohtaista