Valikko Sulje

Palvelut

Asiantuntija auttamaan valaisinratkaisuissa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Riskinhallintaa valaisinten hankinnassa

Suuria valaisinostoja tekevänä henkilönä ja organisaationa voit alentaa valaisinten hankinnan riskiä varmistamalla kanssamme valaisinten tekniseen laatuun sekä toimittajaan liittyviä kysymyksiä.

Valaisinten maahantuojana tai jälleenmyyjänä voit alentaa valaisinten hankinnan riskiä ja toimitusten vastuuriskiä varmistamalla kanssamme valaisinten tekniseen laatuun sekä toimittajaan liittyviä kysymyksiä.

Tarvitset valaisimen, mutta et löydä “kaupasta” mieleistäsi

Olitpa valaisinten ostaja, jälleenmyyjä tai valaisinvalmistaja, voimme auttaa sinua saamaan tarpeeseesi sopivat valaisimet. Seuraavana on muutama esimerkki tarpeista, joihin voimme löytää hyvän ratkaisun.

Valaisin voidaan toteuttaa integroituna osaksi omaa tuotettasi tuomaan sinulle kilpailuetua. Etuja voivat olla esimerkiksi kustannukset, luotettavuus, muoto, valon spektri ja häikäisyn alentaminen.

Olosuhdevaatimuksesi voivat olla sellaiset, mihin et löydä sopivaa valaisintuotetta. Tällaisia esimerkkejä ovat esim. korkea kuumuus, kylmyys, tärinä ja kemikaalit.

Sinulla on vanha valaisinrakenne, jota esim. arkkitehtonisista syistä haluat edelleen käyttää, ja haluat rakenteeseen uuden tekniikan omilla vaatimuksillasi.

Tarvitset itselle tai liiketoiminnallesi sparrausta tai ”toisen mielipiteen”

Jos ja kun sinulla on tarpeen päästä koeponnistamaan omia näkemyksiäsi ja saada sopivan taustan omaava henkilö niitä haastamaan, ja ehkäpä jalostamaankin. Tällaisesta voi syntyä paljon hyvää pienelläkin ajankäytöllä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme asiantuntijana auttaa sinua.