Valikko Sulje

Uusi vuosikymmen, uudet kuviot

Olen tehnyt kaksitoista vuotta töitä Valopaa Oy:n yrittäjänä tuottaen energiatehokkaita ja luotettavia valaistusratkaisuja julkisen ulkovalaistuksen ja teollisuuden tarpeisiin (ks. lisää kohdasta Referenssit). Tuo vaihe on nyt takana, ja nyt katson eteenpäin ja hyödynnän kertynyttä kokemusta ja oppia.

Valopaa Oy:n aikaan on mahtunut monenlaista niin tuotteissa, teknologiassa, yrittämisessä kuin myös omassa terveydessäkin. Viimeiset vuodet olen keskittynyt terveyteeni ja tukemaan taustalla Valopaan ja viime vuonna Lumouksen toimintaa, jotta toiminta pyörisi ja tuotteita saataisiin asiakkaiden kohteisiin. Nyt vanhat Valopaa-tuotteet ovat myynnissä Lumous Lighting Oy:llä. Oman terveyden suhteen olen kehittynyt aika ammattilaiseksi ja osaan sitä nyt paremmin hallita.

Nyt vuosikymmenen vaihtuessa olen päättänyt aloittaa valaisinasiantuntijana palvelun auttaakseni asiakkaita löytämään sopivia valaisimia heidän omiin tarpeisiinsa, etenkin silloin kun valaistus on asiakkaalle merkittävä pitkäkestoinen investointi. Hyödynnän kertynyttä kokemustani, osaamistani ja syntyneitä verkostojani asiakkaiden parhaaksi. Parhaimmillani uskon olevani, kun on tarvetta esimerkiksi julkisille ulkovalaisimille ja teollisuuden tai kaupan valaisimille sekä tilanteissa, joissa valaisimilta tarvitaan ominaisuuksia, joita ei ole valmiina saatavina (ks. lisää kohdasta Palvelut).

Toivottavasti tästä löytyy mielenkiintoisia ja hyödyllisiä projekteja sekä tuotteita tukemaan asiakkaiden valaistustarpeita.

Kirjoitan myös tälle sivustolle asiantuntija-artikkeleita blogin muodossa sitä mukaa kun asioita tulee projekteissa vastaan, mutta myös sen mukaan miten te lukijat esitätte kiinnostusta.

Minun tietoja löytyy tietoa meistä -sivulta ja Linkedin -profiilistani.

Posted in Ajankohtaista